Åben dag på Musikkonservatoriet, tjek det live

The Academy of Music tilbyder en unik og uforlignelig oplevelse i London. Det er ikke kun en skole for musik, men også et kunst- og kulturinstitut, som blev oprettet i 1856 af Royal Philharmonic Society og National Society of Musicians.

Kom og vær med til en åben dag på Musikkonservatoriet lørdag den 16. februar 2019.

Musikkonservatoriet i London er et sted, hvor eleverne lærer kunsten at synge, violin, klaver, guitar og mere. De har en bred vifte af kurser for alle niveauer af musikere.

Musikkonservatoriet blev oprettet i 1866 af JC Bach med en mission om at “dyrke kærlighed til musik hos unge”. Akademiet er en af de ældste musikskoler i London og har undervist i at bevare stilarter siden starten.

Et besøg på et musikakademi i London er et must for alle med interesse for scenekunst.

Hovedformålet med denne åbne dag er at give potentielle studerende en chance for at opleve, hvordan det er at være en del af Musikkonservatoriet. Derudover er det også en god mulighed for vores forældre og venner af studerende, der i øjeblikket studerer hos os, også at involvere sig.

Denne åbne dag vil omfatte forestillinger, workshops og demonstrationer af nuværende studerende samt vores undervisningsmedarbejdere.

Hos os lærer du en anden musikalsk genre

Hos os lærer du en anden musikalsk genre, hvad enten det er drama eller pop. Vores uddannelsesplan er designet med hver elevs behov i tankerne.

Et af vores mest populære programmer er vores Academy of Music -program, som giver eleverne mulighed for at blive professionelle musikere gennem deres uddannelse.

Vi tilbyder et fremragende London -baseret kursus, der giver eleverne mulighed for at lære i en mangfoldig by.

Dette akademi er et af de bedste til musikalsk træning i Storbritannien. Det har hjulpet mange mennesker med at finde succes i deres karriere ved at give dem færdigheder til at udføre med tillid på scenen.

Musikkonservatoriet dækker en bred vifte af forskellige genrer og lærer både begyndere og professionelle at synge, spille instrumenter og skrive sange

London er et sted, som folk kommer i kontakt med gennem mange forskellige former – fjernsyn, radio, sociale medier osv. Det er en by, som folk kan fare vild i i flere dage ad gangen.

The Academies of Music blev grundlagt af en gruppe musiklærere og studerende i London for at tilbyde et fællesskab, der ville støtte hinanden musikalsk og professionelt.

Akademiet tilbyder en række forskellige typer musikalske programmer for folk fra forskellige aldre til at lære om klassisk, verden, jazz, blues, folkemusik og mange flere. De har også professionelle musiklærere til rådighed for at undervise børn eller voksne, der ønsker at udvikle deres færdigheder inden for enhver genre, de vælger.

Ved at tilmelde dig på akademiet får du adgang til professionelle lektioner fra nogle af de bedste musikere i landet såvel som andre medlemmer af samfundet, der brænder for at undervise i musik.

Det mest berømte musikakademi i London

The Academy of Music er en professionel dramaskole i London, der tilbyder en bred vifte af kurser af høj kvalitet inden for teaterkunst. Det er bredt anerkendt som en af de bedste dramaskoler i London, med sit ry bygget på ekspertise og integritet.

Academy er det mest berømte musikakademi i London og har leveret træning, performance -faciliteter og opsøgende aktiviteter til offentligheden i over et århundrede.

Musikkonservatoriet blev grundlagt af William Gaunt Barnard, som var en klassisk komponist og violinist fra Sydafrika. Han etablerede det i 1899 med syv studerende, herunder hans datter Gweneth, der senere blev Dame Gweneth Llewelyn-Davies.

Academy of Music i London er en af de mest prestigefyldte musikskoler i verden. Det blev grundlagt i 1822 og er blevet en integreret del af det britiske musiklandskab.

Akademiet er internationalt anerkendt for sine berømte kunstnere, der har fortsat med at optræde i Carnegie Hall, Royal Albert Hall og endda i Det Hvide Hus.

Academy of Music Dramatic Arts er det mest berømte musikakademi i London. Akademiet blev oprettet i 1847 og har et fremragende ry for at uddanne studerende på alle niveauer.

Academy of Music Dramatic Arts giver eleverne forskellige muligheder for at lære, træne og konkurrere. Der er også masser af forskellige former for kurser, som folk kan vælge imellem som skuespil, dans, sang og musikteater. Akademiet er også kendt for sine små klassestørrelser, som hjælper hver elev med at føle sig speciel og støttet.

Skolen tilbyder nogle uddannelser som BMus (Hons.), BA Acting (Hons.), BA Dance (Hons.), BA Musical Theatre (Hons.) Samt nogle diplomuddannelser som Diploma in Acting, Music Theatre & Dance.