Det mest berømte musikakademi i London

Dette musikakademi i London har et af de mest prestigefyldte navne i verden. Det er kendt for sin uddannelse og ydeevne i høj kvalitet.

Musikkonservatoriet blev grundlagt af Sir Charles Halle, som var komponist og dirigent. Det lå oprindeligt på Great Queen Street, men flyttede til sit nuværende sted på 109 Marylebone Road i 1857.

Royal Academy of Music, der ligger i London, er det ældste musikakademi i verden. Skolen blev grundlagt ved en parlamentsretsakt i 1719 og er også kendt som en af de mest prestigefyldte skoler for musikundervisning.

Akademiet er berømt for at have uddannet mange bemærkelsesværdige komponister, kunstnere, dirigenter og musikere, herunder Mozart, Haydn, Beethoven, Chopin-listen fortsætter!

Musikkonservatoriet blev oprindeligt oprettet i 1693, hvilket gør det til det ældste musikakademi i London. Det ligger på den sydlige bred af Themsen.

Akademiet har affødt mange andre institutioner, herunder Royal College of Music og Trinity College of Music. Sidstnævnte er nu en del af Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance.

Deltag i os, og lad os lære musik sammen

Academy of Music er en privat musikskole i London, og den tilbyder en række programmer og muligheder for sine studerende. Nogle af de studerende, der er indskrevet på akademiets programmer, er professionelle musikere, andre er musikpædagog, og andre er studerende, der ønsker at lære om musikteori.

Akademiet tilbyder en række kurser, der omfatter klassisk klaver, guitar, stemme, violin, trompet, bratsch og cello. Ud over denne grundlæggende læreplan tilbyder akademiet også læreruddannelser, hvor lærere kan opnå certificering fra Musikkonservatoriet.

London Academy of Music har over 50 års erfaring med at undervise i kunst til unge. Det er den eneste præprofessionelle musikskole i det centrale London, der tilbyder bacheloruddannelser og avancerede post-graduate grader med studerende fra hele verden.

Skolen tilbyder fuldtidskurser for erfarne musikere, der ønsker at opbygge deres færdigheder, samt deltidskurser for dem, der studerer, mens de arbejder, eller har brug for yderligere uddannelse.

Akademiets mission er at pleje musikalsk talent gennem akademisk ekspertise og professionel praksis.

Deltag i os, og lad os lære musik sammen!

Musiktimer varer 6 måneder

Dette 6-måneders akademi er det eneste i verden, der tilbyder musikundervisning til børn i alderen 3-14 år.

Musikkonservatoriet er unikt ved, at det ikke bare underviser i musik, men også drama. Musik er en vigtig del af vores liv, og denne skole forsøger at lære eleverne at blive mere bevidste om det. Akademiet har også et sjovt program for børn, hvor de lærer at spille instrumenter og synge sammen med deres yndlingssange.

Denne skoles mål er at vise velafrundede musikere, der er klar over, hvad de laver, samtidig med at de kan have det sjovt.

Musikkonservatoriet er en musikskole af høj kvalitet i London med succesfulde musikere i sit team. Akademiet giver sine studerende mulighed for at lære med professionelle violinister, cellister, keyboardspillere osv.

Musikkonservatoriet tilbyder lektioner for studerende, der er interesseret i at lære guitar, trommer, bas eller stemme. Disse lektioner er tilgængelige på et 6 måneders kursus og koster £ 450 pr. Måned.

Musikkonservatoriet tilbyder en unik mulighed for børn og unge til at lære det grundlæggende i musikalsk træning.

Musikkonservatoriet er en omhyggeligt bedømt, struktureret og ressourcestærkt institution, der giver sine studerende den bedst mulige kvalitet inden for musikalsk træning.

Akademiet blev grundlagt i 1997 af fire musikere, herunder Nigel Kennedy. Akademiets vision er “at lære kærligheden til musik”.