Du er færdig med skolen, og tænker du hvad derefter? Tjek vores musikakademi

Musikkonservatoriet tilbyder en bred vifte af programmer på forskellige niveauer inden for musikområdet. Fra gruppeklasser til individuelle lektioner kan eleverne vælge, hvad der passer dem bedst.

Akademiet tilbyder også en række andre muligheder i form af forestillinger og koncerter f.eks. Skolen ligger i London, som er en af de mest forskelligartede byer i Europa.

Du er færdig med skolen, og hvad synes du derefter? Tjek vores musikakademi. “

Musikakademier dukker op overalt, fra Sydafrika til USA. Med stigningen i popularitet af sangskrivning og popmusik er det ingen overraskelse, at flere og flere mennesker vender sig til musik for en karriere.

Hvad synes du om det næste? Tjek vores musikakademi!

Vi er et musikakademi i London, og vi tilbyder fuldtid, deltid eller online kurser. Vi hjælper dig med at finde den karriere, der passer til dig og få dig i gang i branchen.

Vi tilbyder en række kurser som vokal, guitar, klaver og mere, som får dig til at komme i gang med de nyeste musiktrends. Vores studerende kommer fra hele verden, og vi har kunstnere i vores personale, der holder foredrag og tips om, hvordan du gør det stort inden for dit valgte ekspertområde.

Åben dag på Musikkonservatoriet, tjek det live

The Academy of Music i London holder en åben dag lørdag den 17. maj kl. 11-16.

Beliggende nær Royal Albert Hall har Musikkonservatoriet tilbudt musikundervisning i over 200 år. Det holder nu en åben dag for at vise sine faciliteter og aktiviteter frem.

Besøg akademiet for en snak med deres personale, planlæg dit næste musikalske eventyr eller bare kom og lyt til nogle fantastiske live musikoptrædener

Academy of Music er det eneste musikkonservatorium i London. Akademiet blev grundlagt af Sir Charles Halle i 1882 og har over 850 studerende med en række færdighedssæt, der går sammen om at skabe nye stykker.

Desuden har den en bred vifte af undervisningsmedarbejdere, herunder komponister, kunstnere, sangere, dirigenter og instrumentalister. Der er også gæsteforelæsere fra hele verden, der er åbne for at dele deres viden med os.

Akademiet har over 900 medlemmer, som kan opdeles i tre store grupper: internationale medlemmer, der kommer fra alle dele af verden for at studere på et af vores hovedcampusser i London; lokale medlemmer, der har studeret på vores hovedcampusser, men sluttede sig til akademiet gennem medlemskab; og onlinemedlemmer eller virtuelle studerende, som omfatter dem, der har taget kurser

The Music Conservatory, et prestigefyldt musikakademi i London, afholder deres åbne dag den 23. november. Hvis du vil lære om live orkesteroptræden og møde andre mennesker, der er lige så lidenskabelige som dig, så er dette den perfekte chance for dig.

Den 23. november afholder vi vores årlige åbne dag på Music Conservatory i London. Det er en mulighed for at komme og lære om, hvordan vi træner vores studerende og gennemfører vores lektioner, og at komme i kontakt med andre ligesindede, der deler din passion for musik og kunst.

The Academy of Music er et prestigefyldt musikakademi beliggende i London; Det omtales ofte som den bedste skole for klassiske musikere. Instituttet blev grundlagt af Sir William Glock (grundlæggeren af den britiske pistolproducent)