Det mest berømte musikakademi i London

London er en by med mange kulturelle og kunstneriske skatte, herunder nogle af de fineste musikskoler i verden. Det mest berømte musikakademi i London er The Royal Academy of Music. Det blev grundlagt tilbage i 1822 af den daværende kong George IV og har siden da uddannet nogle af verdens største og bedste talenter.

Akademiet ligger centralt lige ved Regent’s Park og tilbyder et bredt udvalg af studieprogrammer inden for klassisk musik, jazz, popularitet, musikalsk teater og meget mere. Det har 24 lektorer, der uddanner mere end 600 undervisere inden for områder som vokal, keys, guitar, bas, orkestrering osv.

Ligesom de andre store akademiske institutioner har The Royal Academy of Music mange hæderlige elever. Nogle af dem er Sting, Sir Harrison Birtwistle, Mark Ronson og nogle andre prominente navneindehavere af musikbranchen. Sammen med ham tilbydes akademiets studenter også mange ekstraarte sessioner og performaces fra lokale og internationale artister.

Akademiet har også mange auditorier og specialerammer steder, hvor studenter kan øve deres musik før koncerter eller formidle deres egne produktioner. Derudover giver det adgang til at tage del i forskellige uløselige aktiviteter som udstillinger, yderligere workshops omfattende korarrangementer etc., øveklasser for nutidens orkesterledere etc.

Derfor tilbyder Royal Academy of Music alle de elementer og ressourcer, du har brug for at udforske din kreative side fuldstændigt! Hvis du er interesseret i at blive en del af denne frygtløse elitgruppe, skal du tjekke akademiets hjemmeside for at få flere oplysninger om optagelsesproces!

London er et af verdens musik hjerter! I Storbritannien har man mere end 500 års musikhistorie, som alle fører os tilbage til London. Et af de mest berømte musik akademier i London er Guildhall School of Music & Drama som blev grundlagt i 1880. Dette er et af de første og såvel som det mest dygtige og arkitektonisk betagende musik akademier i London.

Guildhall School er en verdensberømt musik skole i det centrale London, som har en rig historie og engageret kunstneriske lag. Det er kendt for at fostre nogle af verdens bedste musikere. Denne skoles alumni inkluderer John Barrowman, Jude Law, Dame Eileen Atkins og Elton John.

Guildhall School er Nordamerikas mest respekterede lærings institutter for klassisk musik og værker af moderne sammenspende. Det tilbyder støtte gennem en af dels internationale lederuddannelsespakker: Opera Course, Sommer Academy, Study Abroad Programmer og andre internationale undersøgelses-programmer. Skolens adgangskrav er ret høje, så du skal forberede sig godt inden du søger.

Skolen inviterer også store unenge talenter fra hele verden til at fokusere på deres karrieremål og deltage i presentationer og koncerter, som optræder ofte på diversitet scenarier rundt om i landet og Europa. Disse oppuster den kreative ånd som flyder rundt på Guildhall School samt udfordrer eleverne til at tænke stort om signifikansen med kunstens magt.

Det udfyldes medsammenspende elementer undervist i det professionelle miljø på Guildhall School. Lokale berømtheder som forskellige Broadway priser ellers Grammys award vindere kommer ind for at dele deres visdom med eleverne på et åbent forum hvor de kan diskutere forskellige tekniker der skal bruges for at dygtiggøre sig selvsom musikere ideer.